Doğru tasarlanmış bir sos, eşlik ettiği yemeğin lezzet ve görünüm yönünden tamamlayıcısıdır. Yeterli miktarda kullanılmalı, yemeği tamamen kapatmamalı, yemeğin görüntüsünü ve tadını ortaya çıkarmalıdır.
Brix: | 12-14 |
---|---|
Net Ağırlık: | 4200 g |
Brüt Ağırlık: | 4580 g |
Koli Palet İçi Adedi: | 6 |
Palet İçi Adedi: | 49 |
Net Ağırlık: | 500 g |
---|---|
Brüt Ağırlık: | 540 g |
Koli Palet İçi Adedi: | 12 |
Palet İçi Adedi: | 140 |
Net Ağırlık: | 5 kg |
---|---|
Brüt Ağırlık: | 5240 g |
Koli Palet İçi Adedi: | 4 |
Palet İçi Adedi: | 36 |
Net Ağırlık: | 340 g |
---|---|
Brüt Ağırlık: | 560 g |
Koli Palet İçi Adedi: | 12 |
Palet İçi Adedi: | 180 |